Υλικά:

  • 1 μπιφτέκι γεμιστό
  • Φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα (1 κονσέρβα)
  • 1 χυμό από λεμόνι
  • 1 ντομάτα ολόκληρη ξεφλουδισμένη
  • 1 σκελύδα σκόρδο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 1 μπαχάρι
  • Κορν φλάουρ 1/2 κ. γλ
  • Ελαιόλαδο1/2 φλ. τσ
  • Λευκό κρασί 1 ποτήρι
  • Αλάτι πιπέρι 
Εκτέλεση:

Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Προσθέτετε το μπιφτέκι και το σοτάρετε γυρίζοντας το συχνά. Αφού ροδίσει, το σβήνετε με το κρασί και το λεμόνι. Βάζετε την ντομάτα, τα μανιτάρια την κανέλα, τη δάφνη, το αλατοπίπερο και το μπαχάρι.
Ρίχνετε στην κατσαρόλα όσο νερό χρειαστεί για να καλυφθεί όλο το ρολό. Χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε να σιγοβράσει. Μόλις ψηθεί το ρολό, βάλτε το σε μια πιατέλα για να κρυώσει. Την σάλτσα την αφήνετε να βράσει για λίγα λεπτά ακόμα.
Τέλος, προσθέστε και το κορν φλάουρ για να δέσει. 

Το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα!